- Á. Sz. F. - Általános szerződési- és foglalási feltételek -

Share this on Facebookmagyarenglish

A B1music.hu (továbbiakban: Szolgáltató) weboldalának használatához a felhasználónak (továbbiakban: Felhasználó) el kell fogadnia a szerződési- és foglalási feltételeket.

A Felhasználó a foglalásait módosítani/törölni 48 órán belül már nem tudja.
A foglalt időpontokra a Felhasználónak fizetési kötelezettsége van! A Felhasználó legalább 18 órával előre tudja csak lefoglalni a foglalási időpontokat önállóan. Ez időn belül erre már csak telefonon keresztül van lehetősége.

A Szolgáltató a regisztráció és a későbbi felhasználás alkalmával tárolja a Felhasználó használathoz szükséges adatait. Ezek: megjelenített (bejelentkező-) név, teljes zenekari név, jelszó, e-mail cím, telefonszám, felhasználó által kiválasztott nyelv és háttér stílus, valamint a bejárás fülön kiválasztott kézieszköz. Továbbá a Szolgáltató a Felhasználóról tárolja a Szolgáltató által a Felhasználóhoz írt emlékeztető szöveget, az aktíváló kódot, az aktiváltság állapotát, az időpont foglalási- és az esetleges adminisztrátori jogát, a foglalások rögzítésének időpontját, az utolsó sikeres bejelentkezés időpontját, az utolsó sikertelen bejelentkezések számát, valamint kitiltás esetén az újboli bejelentkezés legkorábbi lehetséges időpontját.
 

 

Elfogadom

 

 

Nem fogadom el

 

Hivatalos oldalak: 

 

Official B1Music on Facebook

 

 

Official B1Music on YouTube

 

 

Made by Unicycom